Naša priča

Ljubav - Predanost - Rezultati

OPG Ivan Grošek
U srcu Koprivničkog kraja

Dobrodošli na web stranicu OPG-a Ivan Grošek, vašeg pouzdanog izvora vrhunskih vinskih, destiliranih i likerskih proizvoda. Smješteni u idiličnom Glogovcu, nedaleko od Koprivnice, već dugi niz godina s ponosom proizvodimo i nudimo najkvalitetnije proizvode koji će zadovoljiti svačiji ukus.

U mirnom selu Glogovec, tik uz Koprivnicu, smjestilo se obiteljsko gospodarstvo (OPG) Grošek, mjesto gdje tradicija i ljubav prema zemlji zajedno stvaraju jedinstveno iskustvo.

Kako je sve počelo
Od prve sadnice do prve nagrade

Ivan Grošek

Naša Priča

Naša priča počela je 2003. godine, kada smo posadili prve sadnice, a od tada smo posvećeni proizvodnji vrhunskih rakija, likera, craft Gina i najpoznatijeg proizvoda – kupinovog vina.

U samim početcima naš OPG bavio se proizvodnjom vina, a danas smo postali prepoznatljivi po širokom asortimanu proizvoda koji uključuje:

Kupinovo Vino – Naša posebna ponuda je svakako kupinovo vino, napravljeno s pažljivo odabranim plodovima kupina, što rezultira bogatim okusom i neodoljivim aromama.

Craft Ginovi – Uz vino, također smo ponosni na svoje craft ginove. Korištenjem pažljivo biranih biljaka i začina, stvaramo gin koji se ističe po svom jedinstvenom karakteru i okusu.

Likeri – Naša paleta likera uključuje raznolike okuse, od voćnih do biljnih, što će vas zasigurno oduševiti. Svaki naš liker nosi priču o tradiciji i kreativnosti.

Rakije – Za ljubitelje destiliranih pića, nudimo raznovrsne rakije od marelice, dunje, viljamovke i mnoge druge. Svaka rakija je proizvedena s posebnom pažnjom kako bi osigurali izvanredan okus.

The Family

Our
Boots on the ground

The vintner

The Proprietor

Wine marketer

Rezultat predanog rada
i pažljivog odabira sirovina

Brinemo o prirodi
Inovativna tehnologija

Iako cijenimo tradiciju, također smo predani inovacijama u proizvodnji.

Ulažemo u najnoviju tehnologiju kako bismo osigurali najvišu kvalitetu i konzistenciju naših proizvoda. Naši stručnjaci prate najnovije trendove kako bi osigurali da svaki gutljaj odiše autentičnošću i vrhunskim okusom.

Osvajamo mnoga srca
Raznolikim asortimanom

 U našem širokom asortimanu proizvoda možete pronaći nešto za svaki ukus.

Naša ponuda uključuje rakije od različitih voća i biljaka, likere s bogatim aromama, craft Gin sa šarmantnim notama i naravno kupinovo vino koje je osvojilo mnoga srca.

Za najzahtjevnija nepca
Zadovoljstvo kupaca

U OPG Grošek, najvažniji su nam naši kupci. Trudimo se prilagoditi njihovim željama i potrebama, nudeći proizvode koji će zadovoljiti čak i najzahtjevnija nepca. Vaše zadovoljstvo je naš najveći uspjeh.

Posjetite nas u predivnom Glogovcu i doživite čaroliju koju stvaramo svakodnevno.

OPG Grošek poziva vas da istražite naš svijet rakija, likera, craft Gina i vina te da se pridružite našoj obitelji zadovoljnih kupaca. Ovdje, tradicija susreće inovaciju, a kvaliteta se isprepliće s ljubavlju prema zemlji.