*Metodom pjeskarenja moguća je izrada personalizirane naljepnice.

*Svaki od ponuđenih okusa moguće je upakirati u bilo koju od ponuđenih ambalaža.

*Tisak na ambalažu personaliziranog logotipa

*Važno! Zabranjena je prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol osobama mlađima od 18 godina.

Limoncello

Piće koje će vas osvojiti svojom nevjerojatnom kombinacijom okusa i teksture. Ova posebna kreacija spaja tri različita sastojka – rakiju od kupine, mlijeko i limun – kako bi stvorila jedinstvenu poslasticu koja će vas očarati. 

Nježna kremasta tekstura: Mlijeko, koje je ključna komponenta Limončela, dodaje kremastu teksturu koja se savršeno slaže s okusom kupine i limuna. Ova kombinacija daje piću puno tijelo i osjećaj raskoši na nepcu.

Svježina limuna: Limun je tajni sastojak koji čini Limončelo osvježavajućim i kompletnim. Njegova svježina i citrusna kiselina uravnotežuju slatkoću kupine i mlijeka, pružajući piću dinamičan okus.

Limončelo se često poslužuje hladno, što dodatno pojačava osvježavajuće svojstvo ovog napitka. Uz svojstvo rashlađivanja, Limončelo je izvrstan kao desertno piće, a također se može koristiti u koktelima kako bi im dodao složenost i jedinstvenu aromu.

Ovo piće je prava senzacija za sva osjetila – od bogatog i kremastog okusa, preko mirisa voćnih aroma, pa sve do svježine i osvježavajućeg efekta. Bez obzira jeste li zaljubljenik u likere ili tražite nešto novo za istraživanje, Limončelo će vas osvojiti svojim jedinstvenim karakteristikama.

3.0023.00