*Metodom pjeskarenja moguća je izrada personalizirane naljepnice.

*Svaki od ponuđenih okusa moguće je upakirati u bilo koju od ponuđenih ambalaža.

*Tisak na ambalažu personaliziranog logotipa

*Važno! Zabranjena je prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol osobama mlađima od 18 godina.

Travarica – rakija od trava

Naša Travarica je rezultat predanosti tradiciji, brižljivog odabira najkvalitetnijih biljaka i vrhunske destilacije koja stvara nezaboravno iskustvo za vaše nepce. Ovo je piće koje ne samo da pruža zadovoljstvo okusa, već vas vodi na putovanje kroz mirise i bogatstvo prirode.

Travarica je pažljivo stvorena kombinacijom raznovrsnih biljaka koje se brižljivo biraju kako bi se postigla savršena ravnoteža okusa. Naša paleta uključuje svježe i aromatične biljke, poput mente, matičnjaka, kamilice i drugih, svaka pridonoseći jedinstvenom karakteru ovog iznimnog pića.

Kroz precizan proces destilacije svaka biljka zadržava svoju esenciju, pridonoseći čistoći i jasnoći Travarice. Ovaj postupak rezultira rakijom s kompleksnim aromatskim profilom koji uključuje svježe tonove bilja, osvježavajuće note citrusa te nježnu začinsku toplinu.

Travarica se preporučuje za uživanje kao aperitiv prije obroka, kako bi se potaknula paleta okusa, ili kao završetak ukusnog jela kako bi se istražile sve nijanse njezinog karaktera. Ovo je piće koje ne samo da pruža vrhunsko uživanje, već predstavlja i spoj tradicije i inovacije, gdje svaki gutljaj priča priču o autentičnosti i stručnosti.

2.0014.00