*Metodom pjeskarenja moguća je izrada personalizirane naljepnice.

*Svaki od ponuđenih okusa moguće je upakirati u bilo koju od ponuđenih ambalaža.

*Tisak na ambalažu personaliziranog logotipa

*Važno! Zabranjena je prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol osobama mlađima od 18 godina.

Pelinkovac

Biljni Elixir s 26 Ljekovitih Trava

Jedan od najpoznatijih likera u regiji. Poznat po svojoj gorčini i biljnom okusu, ovaj liker se tradicionalno priprema od pelina i drugih biljaka. Njegov jedinstven okus često se povezuje s probavom i ljekovitim svojstvima. Pelinkovac je često poslužen kao aperitiv i koristi se u raznim koktelima.

Pelinkovac, dragulj među biljnim likerima, izrađuje se pažljivo i s ljubavlju, kombinirajući čak 26 različitih ljekovitih trava. Ovo jedinstveno piće nosi duboku tradiciju i povijest te je poznato po svojoj karakterističnoj gorčini i ljekovitim svojstvima.

Proizvodi se od biljaka koje se prikupljaju u netaknutim prirodnim okolištima. Neke od ljekovitih trava uključuju pelin, korijander, kamilicu, lavandu, kadulju i mnoge druge. Bogat okus i aromu zahvaljujući ovim ljekovitim travama,  gorčina pelina savršeno se kombinira s umirujućim i svježim notama ostalih biljaka, stvarajući uravnotežen i bogat okus.

Poznat je i po svojim ljekovitim svojstvima. Tradicionalno se koristi kao tonik za probavu, a vjeruje se da može pomoći kod problema sa želucem i crijevima. Osim toga, mnogi ljudi ga koriste kao prirodni sredstvo za jačanje imunološkog sustava.

3.0023.00